Vores mosaik-havfrue
Tilbage til Startside
Klik på billederne og se dem forstørret
Havfruen fra Hallund
(opdateret d. 7.3. 2004)

På denne side kan du møde Havfruen fra Hallund, som blev til i et skumsprøjt ved Vesterhavet hos Inger og Per Ekmann - to kunstnere og gode venner med bopæl i Uggerby. Havfruen blev skabt af Inger specielt til vores badeværelse, og vi har fulgt hende lige fra hun blev tegnet på fibertex, lagt sten for sten af lige dele nye og gamle fliser fra alle verdenshjørner, og til Per fugede hende til at holde i hundredevis af år som selve kulminationen på vores ombygning. Her kan du se hende blive til trin for trin - og måske finde ud af, hvorfor hun også har en kælefisk med navnet: Pesces Papilla Mordeo.

Vores dejlige havfrue ankommer endelig Havfruen lægges forsigtigt ned inden hun skal pryde væggen. Oktober 2003 Nu vil den søde havfrue gerne sættes på plads. D. 21. okt Så mases hun ud på Alfixen, som gerne skulle holde på hende. D. 21 okt. Inger og Per har stadig meget arbejde tilbage med klipning af ramme sten og oplæbning af havfruens fiskevenner i brusenichen.
Havfruen løftes på plads Havfruen opklæbes Tilskæring og opklæbning
Havfruen ankommer Havfruen i badekar
Mange små stykker mosaik skal på langs kanten. Inger kæler for detaljen. Hjørnet med søhesten ordnes. Så skal der fuges med Alfix. Vi fik også en lille mosaik med to fisk. Mon også det er patsnappere? Og mosaikarbejdet skulle fejres med champagne!
Rammen ordnes Søhesten Fugning Lille mosaik Der skåles!
2 piger der elsker det våde element! Sådan kom hun til at se ud efter både hårdt og kunstnerisk arbejde.
Havfruen fra Hallund
Tilbage til start
2 Havfruer?